جراحی زیبایی سینهمقالات

دلایل افتادگی سینه در خانم ها؛ معرفی راهکارهای موثر درمانی

افتادگی سینه با افزایش سن در بانوان اتفاق می‌افتد؛ این رخداد از نظر سلامتی مشکلی برای بانوان ایجاد نمی‌کند اما اندام آنها را تغییر می‌دهد و ظاهری ناخوشایند را برای آنها ایجاد می‌کند. شل‌ شدگی سینه در زنان در اثر عوامل مختلفی به وجود می‌آید. متخصصان جراحی زیبایی با توجه به عامل افتادگی و درجات شل شدگی سینه در خانم ها اقدامات لازم را برای درمان انجام می‌دهند. روش‌ های بالا بردن سینه در زنان متنوع هستند که  شامل روش‌های جراحی و غیر جراحی می‌شوند. در ادامه مطلب به مبحث درمان افتادگی سینه در زنان بیشتر پرداخته می‌شود و دلایل و روش‌های درمان ذکر خواهد شد.

اینفوگرافی افتادگی سینه در خانم ها
اینفوگرافی افتادگی سینه در خانم ها

مهم ترین دلایل افتادگی سینه در زنان چیست؟

دلایل افتادگی سینه در زنان به عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی تقسیم‌بندی می‌شوند. برخی از زنان به صورت ژنتیکی، بافت سینه کم و پوست سینه زیادی دارند؛ این افراد  قبل از ورود به دوره میان‌سالی و در همان ابتدای جوانی افتادگی‌ سینه را تجربه می‌کنند. عواملی که باعث کاهش کلاژن و الاستین پوست شود؛ در افتادگی سینه موثر است به عنوان مثال افزایش سن، سولاریزه کردن، حمام آفتاب و مصرف دخانیات از عوامل مهم کاهش الاستین و کلاژن پوست است به همین سبب افراد مسن و افراد مصرف کننده مواد مخدر به شل شدگی سینه دچار می‌شوند. برخی از مهم‌ترین عوامل شل شدگی سینه عبارتند از:

نوسانات شدید وزنی: افرادی که در مدت زمان کوتاهی چاق یا لاغر می‌شوند به شل‌شدگی و افتادگی پستان دچار می‌شوند. به همین سبب به افرادی که قصد کاهش وزن دارند؛ توصیه می‌شود در ماه بیشتر از ۳ تا ۴ کیلو وزن کم نکنند.

تغییرات هورمونی: زنان در دوره بارداری و شیردهی تغییرات هورمونی را تجربه می‌کنند که این تغییرات باعث شل شدن رحم و افتادگی پستان‌ها خواهد شد.

استفاده از سوتین‌های غیر استاندارد: برخی از بانوان از سوتین‌های شل استفاده می‌کنند که بافت سینه را به خوبی نگه‌نمی‌دارد استفاده زیاد از این لباس‌های زیر باعث افتادگی سینه خواهد شد.

روش های تشخیص شل شدگی و افتادگی سینه ها

برای تشخیص افتادگی سینه باید به متخصص زنان و زایمان یا متخصص جراحی زیبایی مراجعه کرد. متخصصان از طریق علائم ظاهری و فاصله بین نوک پستان و چین زیر پستانی و فاصله نوک پستان با پل تحتانی پستان افتادگی سینه را تعیین می‌کنند. بسیاری از افراد ممکن است احساس کنند که دچار افتادگی سینه شده‌اند در صورتی که بعد از مراجعه به  متخصص مشخص می‌شود که افتادگی سینه آن‌ها از نوع پتوز کاذب است و افتادگی در آن‌ها وجود ندارد.

درجات شل شدگی و افتادگی سینه عبارتند از:

  1. درجه خفیف یا گرید ۱: در این نوع افتادگی نوک پستان یک سانتی‌متر پایین‌تر از چین زیر پستانی قرار می‌گیرد؛ اما نوک پستان بالاتر از پل تحتانی پستان واقع شده است.
  2. افتادگی پستان از نوع متوسط یا گرید ۲: در این نوع افتادگی نوک پستان یک تا سه سانتی‌متر پایین‌تر از چین زیر پستان قرار می‌گیرد ولی نوک پستان همچنان بالاتر از پل تحتانی پستان قرار گرفته است.
  3. افتادگی شدید یا گرید ۳: در این نوع افتادگی نوک پستان بیشتر از ۳ سانتی‌متر پایین‌تر از چین زیر پستان قرار می‌گیرد و نوک پستان پایین‌تر از پل تحتانی پستان قرار می‌گیرد.

مطالب بیشتر: بازسازی و ترمیم سینه

افتادگي سينه بعد از شيردهي

شیردهی به مادر این امکان را می‌دهد که کودک خود را با شیر خود تغذیه کند و مواد مغذی و آنتی‌بادی‌هایی را برای کودک فراهم کند که به مبارزه با بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند. با این حال، اکثر زنانی که شیر می‌دهند، وقتی شیردهی را متوقف می‌کنند متوجه می‌شوند که سینه‌هایشان متفاوت است. اما آیا شیردهی باعث افتادگی سینه می‌شود؟

حقیقت این است که شیردهی بر شکل یا حجم سینه تاثیر نمی‌گذارد. در عوض، رباط‌هایی که از سینه‌های زن حمایت می‌کنند، با سنگین‌تر شدن سینه‌ها در دوران بارداری، کشیده می‌شوند. بعد از بارداری، حتی اگر خانمی شیر نمی‌دهد، این کشیدگی رباط‌ها ممکن است باعث افتادگی سینه‌ شود. به عبارت دیگر، سینه‌ها تحت تأثیر افزایش طبیعی در دوران بارداری و کاهش وزن پس از بارداری قرار می‌گیرند. سینه‌ها با شیردهی بزرگ می‌شوند، پس از شیردهیبه آرامی به سمت پایین جمع می‌شوند. هر مقدار قابل توجهی در کاهش وزن به هر دلیلی می‌تواند اثرات مشابهی به همراه داشته باشد.

عوامل دیگری چون سیگار کشیدن و افزایش وزن و نیز افزایش سن، به افتادگی سینه‌ کمک می‌کند چون باعث کاهش خاصیت ارتجاعی پوست می‌شوند. و با افزایش سن زنان در زندگی، رباط‌های سینه که به آنها کمک می‌کنند شکل خود را حفظ کنند، به طور طبیعی کشیده می‌شوند. انتخاب سبک زندگی و سلامتی می‌تواند در شکل سینه در هر مرحله از زندگی تاثیر بگذارد.

خدمات بیشتر: ماموپلاستی

آیا درمان افتادگی سینه بدون جراحی امکان پذیر است؟

پیشرفت علم پزشکی باعث شده است که روش‌های لیفت سینه یا ماستوپکسی بسیار متنوع شوند. داوطلبان لیفت‌ سینه در حال حاضر نیازی نیست تا حتماً روش جراحی را برای خوش فرم شدن سینه‌های خود برگزینند؛ بلکه این افراد می‌توانند از روش‌های غیر جراحی مانند ترماژ، تزریق فیلر سینه، لیفت سینه با تزریق پلاسما و لیفت سینه با نخ استفاده کنند. روش‌های جراحی تنها زمانی به کار برده می‌شوند که افتادگی سینه از نوع شدید باشد، فرد به دنبال نتایج دائمی باشد و روش‌های غیرجراحی تاثیرگذار نباشند.

درمان افتادگی سینه بدون جراحی

برخی از مهم‌ترین روش ‌های درمان شل شدگی و افتادگی سینه با لیفت سینه عبارتند از:

لیفت سینه با ترماژ: در این روش از امواج رادیویی برای لیفت سینه استفاده می‌شود. بافت سینه شامل فیبرهای پروتئین است که تضعیف و از بین رفتن این فیبرها شل شدگی سینه را به دنبال می‌آورد. امواج رادیویی به محکم‌شدن این فیبر‌ها و احیای آنها کمک می‌کند در نتیجه سینه‌ها از حالت شل‌شدگی خارج می‌شوند این روش برای افتادگی‌های خفیف موثر است و نیاز به تکرار دارد؛ زیرا اثرات این روش درمانی موقت است.

لیفت سینه با لیزر تراپی: در این روش از پرتوهای پرتوان نوری استفاده می‌شود. طی این روش سلول‌های مرده پوست احیا می‌شوند و تولید کلاژن و الاستین در پوست افزایش پیدا می‌کند. افزایش حالت ارتجاعی پوست در ناحیه قفسه سینه و لیفت جزئی پستان‌ها از اثرات این روش درمانی است.

لیفت سینه با نخ‌های بخیه: در این روش غیرجراحی از نخ‌های کوچک خارداری استفاده می‌شود که از طریق سوزن هایپودرمی وارد پوست می‌شوند و پستان‌ها به سمت بالا کشیده می‌شود. نتایج این روش تا دو سال ماندگاری دارد.

درمان افتادگی سینه با ورزش: ورزش‌هایی که عضلات سینه‌ای اطراف قفسه سینه را تحت تأثیر قرار می‌دهند؛ می‌توانند افتادگی سینه خفیف تا متوسط را درمان کنند. حرکت شنای دیوار، شنا کردن در آب، حرکت پرواز با دمبل، پرس هالتر روی نیمکت و تمرین با دستگاه باترفلای می‌تواند به خوش فرم شدن سینه‌ها کمک زیادی کند.

مطالب بیشتر: لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان

درمان افتادگی سینه با پروتز

درمان افتادگی سینه با پروتز یا ایمپلنت به روش جراحی انجام می‌شود. در این روش متخصص جراحی زیبایی از این طریق افتادگی سینه را درمان می‌کند و سینه را بزرگ‌تر می‌کند. بزرگ شدن سینه به این روش، ماموپلاستی افزایشی نام دارد. هر فرد باید قبل از انجام این عمل جراحی به طور کامل درمان شود تا سلامت عمومی فرد مورد بررسی قرار بگیرد.

پروتز سینه مزیت‌هایی دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  1. بازگشت سینه به حالت طبیعی و متعادل
  2. متقارن کردن سینه‌ها
  3. درمان افتادگی شدید سینه
  4. بازسازی سینه بعد از ماستکتومی و سرطان پستان

انواع پروتزهای مورد استفاده در سینه عبارتند از:

پروتزهای آب نمکی: نام دیگر این پروتزها پروتزهای سالینی است که با آب نمک استریل پر شده‌اند. این پروتزها هزینه پایین‌تری نسبت به سایر پروتزها دارند و در هنگام کاشت آنها، سینه به برش کمتری نیاز خواهد داشت.

پروتزهای سیلیکونی: این پروتزها حالتی ژل مانند دارند و به بافت پستان شباهت بیشتری دارند. احتمال چین خوردگی کمتر نسبت به سایر پروتزها از مزیت‌های این پروتزها است.

پروتزهای ترکیبی: این پروتزها از ترکیب سالین و سیلیکون تولید می‌شوند و برای افرادی که تمایل دارند سینه‌های آنها حجیم شود مناسب است.

افتادگي سينه بعد از پروتز

بسیار مهم است که قبل از تصمیم‌گیری برای انجام پروتز یا هر عمل زیبایی سینه دیگر، چه شامل ایمپلنت باشد یا نه، در مورد پیامدهای دراز مدت آنها فکر کنید. در جلسه مشاوره اولیه خود با جراح خود در این مورد صحبت کنید تا بدانید که احتمالاً در سال‌های بعد از جراحی با چه مشکلاتی مواجه خواهید شد. معمولا سینه بانوان بر اثر افزایش سن، چاقی و لاغری، بارداری و شیردهی دچار افتادگی می‌شوند، ولی آیا این مشکل در رابطه با سینه‌های پروتز شده هم صحت دارد؟

پاسخ ساده این است که سینه‌های دارای ایمپلنت نیز بسیار شبیه به سینه‌های معمولی عمل می‌کنند و بسته به عوامل مختلف آویزان شده و حتی برخی از سینه‌ها بیشتر از سایرین دچار افتادگی سینه می‌شوند – صرف نظر از اینکه ایمپلنت داشته باشند یا نه. اما، تغییرات اجتناب ناپذیر در بافت سینه که در طول زمان رخ می‌دهد، پیامدهای بیشتری برای زنان دارای پروتز سینه خواهد داشت. این پیامدها نیز بسته به اندازه ایمپلنت و محل قرارگیری آنها متفاوت خواهد بود.

اندازه ایمپلنت

سینه‌های بزرگتر معمولاً بیشتر از سینه‌های کوچکتر دچار شل شدگی سینه می‌شوند. بنابراین – هر چه ایمپلنت بزرگتر باشد، احتمال افتادگی سینه بیشتر است. وزن ایمپلنت‌های سینه – به‌ویژه ایمپلنت‌های بزرگ‌تر – ممکن است باعث شود که عضله و بافت چربی سریع‌تر از زمانی که هیچ ایمپلنتی در محل وجود ندارد، از بین برود. و همین عامل باعث می‌شود که سینه سریعتر از همان سینه بدون ایمپلنت آویزان شود، پس انتخاب سایز ایمپلنت در میزان افتادگی سینه در آینده بسیار مهم است.

موقعیت ایمپلنت

محل ایمپلنت بر نحوه رفتار آن ایمپلنت در طول زمان تأثیر می‌گذارد. اگر ایمپلنت زیر عضله سینه‌ای قرار گیرد، آن عضله مانند یک سوتین داخلی عمل می‌کند و ایمپلنت را بالا نگه می‌دارد و این کمک می‌کند تا در طولانی مدت به پری بیشتر در قسمت بالایی سینه دست یابید. گاهی اوقات، سینه افتاده است اما ایمپلنت در قسمت پشت عضله نگه داشته می‌شود. ایمپلنت‌هایی هم که در جلوی عضله قرار می‌گیرند از حمایت ماهیچه‌های سینه‌ای بهره نمی‌برند، بنابراین احتمالاً سریع‌تر از آنهایی که پشت عضله قرار می‌گیرند، دچار افتادگی سینه می‌شوند.

سطح ایمپلنت

سطح پروتز سینه سیلیکونی می‌تواند صاف یا ناهموار باشد. ایمپلنت‌های بافت‌دار یا ناهموار به طور قابل توجهی خطر انقباض کپسولی را کاهش می‌دهند، ایمپلنت‌های بافت‌دار به دلیل تمایلی که به اتصال به بافت‌های نرم اطراف دارند خیلی بهتر در جای خود باقی بمانند در حالیکه ایمپلنت های سطح صاف تمایل به افتادگی سینه بیشتری دارند.

علت افتادگي سينه در مردان

به طور معمول هورمون‌های جنسی، یعنی استروژن و تستوسترون در بروز ژنیکوماستی یا افتادگی سینه در مردان تاثیر میگذارند. تستوسترون باعث رشد بافت سینه در مردان می‌شود، در حالی که استروژن از رشد بیشتر بافت سینه جلوگیری می‌کند. اما در بسیاری از مواقع سبک زندگی کم تحرک، رژیم غذایی نامتعادل، چاقی و سایر مشکلات سلامتی می‌تواند منجر به عدم تعادل در این هورمون‌ها و در نتیجه ژنیکوماستی شود. معمولا این مشکل در نوزادان تازه متولد شده بیشتر دیده می‌شود که با افزایش سن بهتر می‌شوند. جدا از این، در نوجوانان و افراد مسن نیز مشکل افتادگی سینه قابل مشاهده است. معمولا هنگامی که هورمون‌ها متعادل شدند، مشکل ژنیکوماستی نیز برطرف می‌شود. ژنیکوماستی معمولاً با سلامت فرد تداخلی ندارد، اما اگر فردی درد یا توده همراه با تورم بیش از حد در قفسه سینه را تجربه بکند، باید فوراً با پزشک تماس بگیرد.

افتادگی سینه در مردان همچنین می‌تواند ناشی از سیروز کبدی، سوء تغذیه، مشکلات مربوط به هیپوتالاموس-هیپوفیز یا بیضه‌ها، تومورها و نارسایی کلیه باشد. علاوه بر این، علائم تولید hCG نابجا، هرمافرودیتیسم واقعی، افزایش سطح کورتیزول، دیابت نوع 1، و آتروفی عضلانی ستون فقرات و یا بیماری کندی (Kennedy) نیز در افراد مبتلا به ژنیکوماستی دیده می‌شود.

درجات افتادگی سینه در خانم ها

قبل از اینکه پزشک تصمیمی برای استفاده از روش های بالا بردن سینه در زنان بگیرد، ابتدا با بیمار ملاقات می‌کند تا سینه‌های وی را معاینه کند و تعیین کند که چه درجه‌ای از پتوز یا افتادگی سینه را دارند. درجه پتوز بر اساس میزان افتادگی سینه‌ یک زن در زیر چین زیر پستانی (یا پستان) تعیین می‌شود. این شرایط در یکی از دسته‌های زیر قرار می‌گیرد:

درجه 1 (پتوز خفیف):

این دسته از پتوز پستان نشان‌دهنده مقدار کمی افتادگی سینه‌ است که در آن نوک سینه و چین زیر سینه در یک خط قرار دارند. برای این درجه از افتادگی، پزشک احتمالاً فقط لیفت سینه را برای بالا بردن سینه‌ها به موقعیت قبلی خود انتخاب می‌کند.

درجه 2 (پتوز خفیف تا متوسط):

در این درجه از افتادگی سینه نوک پستان زیر چین سینه، اما بالای پایین‌ترین قسمت سینه آویزان می‌شود. برای اکثر افرادی که دارای این درجه از پتوز سینه هستند، احتمالا با انجام یکی از روش های بالابردن سینه در زنان ترمیم انجام می‌گیرد.

درجه 3 (پتوز شدید):

برای زنانی که پتوز شدید دارند، نوک پستان و آرئول آنها در زیر چین سینه و زیر پایین‌ترین قسمت سینه و به سمت پایین ظاهر می‌شود. به منظور تسکین این درجه از پتوز سینه، جراح شما ممکن است لیفت سینه همراه با بزرگ کردن سینه با ایمپلنت سینه را توصیه کند تا ظاهری که می‌خواهید به شما بدهد.

شبه پتوز:

گاهی اوقات زنان دچار افتادگی که شامل نوک سینه و آرئول می‌شود، نمی‌شوند، اما به جای آن افتادگی قسمت پایین سینه را تجربه می‌کنند. این نوع پتوز پستان اغلب پس از قطع شیردهی برای زنان اتفاق می‌افتد. پزشک ممکن است لیفت سینه را برای اصلاح این درجه از افتادگی سینه انجام دهد، یا لیفت سینه را همراه با بزرگ کردن سینه انجام دهد تا سینه‌های پر و بالاکشیده شده را برای بیماران خود فراهم کند.

پتوز خفیف، عدم تقارن

این درجه از افتادگی سینه به زنانی اطلاق می‌شود که سینه‌هایشان به طور طبیعی پایین‌تر از قفسه سینه قرار می‌گیرد و اغلب به دلیل نحوه رشد یک زن در دوران بلوغ این اتفاق رخ می‌دهد. جراح می‌تواند از طریق لیفت سینه یا لیفت سینه و بزرگ کردن سینه این مشکل را برطرف کند.

درمان افتادگی سینه با پروتز

کاندید مناسب برای درمان افتادگی سینه

پزشکان در قدم اول درمان افتادگی سینه، بررسی می‌کنند که چه کسانی مناسب عمل لیفت سینه هستند و کدام روش برای آنها مناسب‌تر است.  مهم‌ترین ویژگی‌های کاندیدای مناسب برای درمان افتادگی سینه به روش جراحی عبارتند از:

 بالا نبودن سن: افرادی که داوطلب عمل افتادگی پستان هستند؛ نباید بیش از ۶۰ سال سن داشته باشند.

عدم اعتیاد: افراد داوطلب عمل لیفت سینه نباید سیگار، مواد مخدر و مشروبات الکلی مصرف کنند.

سطح سلامت مطلوب: افراد داوطلب عمل افتادگی پستان باید از سطح سلامت مناسبی برخوردار باشند بدین معنی که نباید به بیماری‌های قلبی، بیماری‌های عروقی، دیابت و فشار خون مبتلا باشند.

عدم پاسخ به روشهای غیرجراحی: افرادی که افتادگی سینه آن‌ها به قدری شدید است که از روش‌های غیر جراحی پاسخ نگرفته‌اند؛ می‌توانند داوطلب عمل افتادگی سینه باشند.

رفع افتادگي سينه با ورزش امکان پذیر است ؟

در پاسخ به این سوال که آیا درمان افتادگی سینه با ورزش امکانپذیر است یا نه بایستی بگوییم خیر، ورزش به طور مستقیم نمی‌تواند در بهبود افتادگی سینه موثر واقع شود و این به این دلیل است که سینه از بافت چربی تشکیل شده است نه ماهیچه. بنابراین، ورزش مستقیماً شکل سینه شما را تغییر نمی‌دهد. با این حال، با انجام ورزش عضلات سینه (که در زیر سینه شما قرار دارند) می‌توانید ظاهر سینه‌های خود را پرتر کنید. و با تقویت عضلات اطراف سینه از افتادگی آنها تا حدودی پیشگیری کنید.

علاوه بر این، با انجام ورزش و تمرین‌های مربوط به ماهیچه قفسه سینه می‌توانید:

  1. قدرت بالاتنه خود را بهبود بخشید
  2. تون عضلانی کلی خود را بهبود بخشید
  3. وضعیت بدن خود را بهبود بخشید

رفع افتادگي سينه با ليزر امکان پذیر است ؟

یکی از روش های بالابردن سینه زنان و به عبارتی لیفت سینه استفاده از لیزر است که یک درمان بدون اسکار و یک تکنیک منحصر به فرد و پیشگام است که شامل استفاده از لیزر اسمارت لیپو برای لیفت سینه بدون درد و کبودی می‌باشد.

لیفت سینه با لیزر برای خانم‌هایی مناسب است که به دلیل زایمان، افزایش سن یا کاهش وزن کمی دچار افتادگی سینه شده است.  لیزر پوست بالا و اطراف سینه‌ها را سفت می‌کند، در اکثر موارد می‌تواند سینه‌ها را تا 4 تا 5 سانتی‌متر بلند کند و همه مراحل بدون درد، کبودی یا تورم انجام شده و نتایج آن فوری است و در عرض چند هفته پس از عمل نیز بهبود می‌یابد.

با این حال، این درمان برای درمان افتادگی سینه‌ خیلی بزرگ مناسب نیست. این درمان همچنین تولید کلاژن را افزایش می‌دهد و منجر به سفت‌تر و سفت‌تر شدن سینه‌ها و بهبود رنگ پوست می‌شود. این روش به طور کلی بدون خونریزی است و حداقل ناراحتی را ایجاد می‌کند.

پیشگیری از افتادگی سینه در خانم ها

یکی از راههای خلاصی از انجام هر یک از اعمال جراحی برای رفع افتادگی سینه پیشگیری از وقوع آن است. بهتر است در سنین جوانی قبل از بروز این مشکل با انجام برخی اقدامات از جمله اصلاح سبک زندگی، کاهش وزن، انجام تمرینات هوازی و عضلانی از بروز این مشکل جلوگیری کنید پس:

  1. فرم جوانی خود را با ورزش حفظ کنید این کار وزن شما را کنترل کرده و یک کمر سالم و محکم برای کمک به پرپشتی سینه‌ها، ظاهر و احساس خوبی به شما می‌دهد. ورزش‌های هوازی مانند دویدن، پیاده‌روی یا شنا به کوچک نگه داشتن کمر شما کمک می‌کند.
  2. با وزنه برداری عضلات سینه خود را تقویت کنید.
  3. دراز نشست بروید.
  4. در حین ورزش از یک سوتین ورزشی مناسب استفاده کنید چون در حین ورزش، سینه‌های شما ممکن است بین 4 تا 15 سانتی‌متر پرش کنند. یک سینه بند ورزشی مناسب می‌تواند سینه‌های شما را در جای خود نگه دارد، جهش را کاهش دهد و از کشیدگی پوست و رباط‌ها جلوگیری کند.

 کدام روش برای شما مناسب است؟

فردی که قصد درمان افتادگی سینه خود را دارد؛ باید در خصوص روش‌های درمان  اطلاعاتی را کسب کند. قدم اول برای درمان شل شدگی سینه مراجعه به یک متخصص جراحی ماهر و حاذق است. متخصصان جراحی به خوبی می‌توانند شما را راهنمایی کنند و مناسب‌ترین روش درمان را به شما معرفی کنند. روشی که برای یک فرد مناسب است؛ ممکن است برای فردی دیگر روش مناسبی نباشد به همین سبب توصیه می‌شود که خود را با سایر افراد درمان شده مقایسه نکنید و تنها از متخصصان جراحی کمک بگیرید. به عنوان مثال افرادی که افتادگی خفیف سینه دارند و دوست دارند در طی درمان حجم سینه آن‌ها ثابت بماند؛ روش‌های غیر جراحی مانند لیفت سینه با نخ برای آنها مناسب خواهد بود. یا به عنوان مثال حجم زیاد سینه‌ها یکی  از دلایل افتادگی سینه است؛ افرادی که دچار این معضل هستند می‌توانند از روش ماموپلاستی کاهشی برای کاهش حجم سینه و بالا رفتن سینه‌ها بهره بگیرند. این روش درمانی باعث کاهش حجم سینه، متقارن شدن اندازه آنها و افزایش اعتماد به نفس می‌شود.

بزرگی سینه‌ها گاهی اوقات موجب درد گردن و شانه می‌شود که ماموپلاستی کاهشی باعث کاهش و توقف این دردها می‌شود. برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید از دکتر شیرنگی متخصص جراحی زیبایی کمک بگیرید.

دکتر سعید شیرنگی

دکتر سید سعید شیرنگی پس از اخذ مدرک دکترای پزشکی عمومی در سال 1384 از دانشگاه علوم پزشکی ایران، در سال 1388 دکترای تخصصی جراحی عمومی را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت نمودند و سپس در سال 1394 با مدرک دکترای فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فارغ التحصیل گردیدند. دکتر سید سعید شیرنگی فوق تخصص جراحی پلاستیک در کرج مشغول فعالیت بوده و خدمات درمانی و زیبایی به بیماران ارائه می نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *