جراحی زیبایی سینهمقالات

جراحی زیبایی سینه – تکنیک خوش فرم کردن پستان

جراحی سینه یکی از متدهای پر کاربرد برای افرادی است که دچار مشکلاتی اعم از بزرگی یا کوچکی بیش از حد پستان و یا افتادگی آن هستند. این جراحی که هم با هدف زیبایی و هم هدف درمانی انجام می‌شود، تنها مختص خانم‌ها نیست و در برخی موارد آقایان نیز می‌توانند از آن بهره ببرند. به عنوان مثال آقایانی که دچار بزرگی بافت پستان ناشی از چاقی و یا اختلالات هورمونی هستند، یا آن دسته از افرادی که در اثر اختلالات ژنتیکی دچار ژنیکوماستی (بزرگی سینه در آقایان)  شده‌اند می‌توانند با استفاده از جراحی زیبایی سینه به بهبود و درمان این مشکلات بپردازند.

درخواست مشاوره تخصصی جراحی زیبایی سینه

"*" indicates required fields

برای اطلاع از هزینه و مشاوره رایگان با کلینیک دکتر سعید شیرنگی تماس حاصل فرمایید.

09108822057

اینفوگرافیک جراحی زیبایی سینه
اینفوگرافیک جراحی زیبایی سینه

این عمل جراحی توسط فوق تخصصان جراحی پلاستیک و یا جراحان پستان انجام می‌شود و نیازمند تجربه و مهارت بسیار زیادی است، بنابراین لازم است که در انتخاب پزشک نهایت دقت را به کار گرفت تا بتوان به نتیجه دلخواه خود رسید. با ما همراه باشید تا در این مقاله به بررسی و شرح انواع روش‌های عمل زیبایی سینه بپردازیم.

عمل زیبایی سینه در کلینیک شیرنگی

انواع روش های جراحی سینه

انجام عمل زیبایی سینه، یک متد پرطرفدار به خصوص برای افراد فعال در حیطه مدلینگ و آن دست از خانم‌هایی است که از بزرگی یا کوچک بودن بیش از حد سینه‌های خود رنج می‌برند. بزرگ و کوچک کردن سینه با عمل سینه، توسط فوق تخصصین جراحی پلاستیک و جراحان پستان انجام می‌شود و مزایا و عوارض مختص به خود را دارد. همچنین هدف از جراحی زیبایی سینه می‌تواند لیفت سینه جهت رفع افتادگی آن در کسانی باشد که به صورت ذاتی و یا بعد از بارداری و شیردهی دچار افتادگی پستان شده‌اند.

  1. لیفت سینه (Mastopexy)

از دلایل افتادگی سینه می‌توان به پتوز اشاره کرد. در بعضی از خانم‌ها، پوست به اندازه کافی مقاوم و محکم نیست که بتواند وزن پستان را تحمل کند به همین دلیل است که منجر به آویزان شدن پستان‌ها می‌شود. طی این شرایط که پتوز نامیده می‌شود، پوست در مقایسه با بافت پستان گسترده‌تر است. در این شرایط رفع افتادگی سینه با جراحی سینه و لیفت (روش غیر جراحی)، امکان‌پذیر است. برای درمان افتادگی سینه با عمل جراحی سینه باید پوست اضافی پستان برداشته شود و این اتفاق طی چندین روش جراحی و تحت بی‌حسی یا بیهوشی کامل قابل انجام است. برای عمل زیبایی سینه زنان، به برش زدن بافت سینه احتیاج است اما برای لیفت کردن نه! در واقع، لیفت تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و پزشک از نخ‌های خودجذب برای بالا کشیدن موقت پستان استفاده می‌کند و بعد از پایان کار نیازی به بخیه و پانسمان نیست.

  1. پروتز سینه

از دیگر عمل ‌های زیبایی سینه می‌توان به پروتز سینه (پروتزهای سیلیکونی) در بدن اشاره کرد که نیاز به تخصص و مهارت بالای پزشک دارد. افزایش حجم پستان با پروتز، به افزایش زیبایی ظاهری و بهبود اندازه آن کمک می‌کند و برای برخی از خانم‌هایی که دچار تغییر پستان پس از بارداری شده‌اند، مفید واقع شده است. گروه دیگر داوطلبین این متد، کسانی هستند که تمایل به اصلاح عدم تقارن در اندازه پستان‌های خود دارند. نظرات زیادی درمورد عوارض و مزایای عمل زیبایی پستان با پروتز وجود دارد و این روش طرفداران و مخالفان زیادی در سراسر دنیا دارد. این پروتزها، پوسته‌ای از جنس سیلیکون و حاوی محلول آب و نمک هستند و قابلیت کاشت با اندازه‌های دلخواه متقاضیان را دارند.

لازم به ذکر است که کاشت پروتزهایی که مملو از سیلیکون هستند، توسط FDA  ممنوع شده است زیرا خطرات جانبی جدی را به همراه دارند. بنابراین توصیه می‌شود که اگر قصد جراحی زیبایی سینه در ایران و کاشت پروتز را دارید، به مراکزی مراجعه نمایید که از پروتزهای استاندارد و معتبر دنیا استفاده می‌کنند.

  1. عمل سینه ژنیکوماستی

ژنیکوماستی به معنای بزرگ شدن بافت سینه در آقایان است که امری غیر طبیعی به حساب می‌آید. کوچک کردن سینه طی عمل جراحی زیبایی سینه انجام می‌شود و برای مردان و همچنین زنانی که پستان بزرگ و سنگین دارند و به دلیل وزن پستان‌ها، درد قابل توجهی از جمله گردن درد، کمر درد و بی‌حسی یا ضعف را تجربه می‌کنند، کاربرد دارد. کوچک کردن سایز سینه هم از طریق جراحی باز و هم با استفاده از لیزر امکان‌پذیر است. مزیت عمل کوچک کردن سینه با لیزر توسط بهترین دکتر جراح سینه این است که جای اسکار بزرگی باقی نمی‌ماند و دوره نقاهت بعد از عمل، نسبت به جراحی باز، بسیار کوتاه‌تر است. در طی این روش، پوست، چربی و بافت‌های اضافی پستان از بین می‌روند و خانم‌ها و آقایان از بزرگی غیر طبیعی سینه راحت می‌شوند. با انجام این عمل، به نیپل (نوک سینه) آسیبی نمی‌رسد و در صورت مراجعه به یک جراح حاذق، نسوج سینه دچار عوارض و آسیب‌دیدگی‌های شدید نمی‌شوند.

  1. انجام عمل لیپوماتیک سینه

در ادامه معرفی روش‌های مختلف عمل زیبایی سینه، لازم است شما را با پیکرتراشی سینه نیز آشنا کنیم. یکی از دلایل بزرگ شدن بافت سینه، تجمع زیاد چربی در این قسمت از بدن است. متأسفانه در جریان چاقی، چربی‌ها در قسمت‌هایی از بدن که تحرک زیادی ندارند تجمع پیدا می‌کنند و به همین دلیل است که دچار چاقی بیش از اندازه در بافت سینه نیز خواهید شد. در صورتی که متخصص تشخیص دهد علت بزرگ بودن بیش از حد سینه‌ها تجمع چربی در این قسمت است، جراحی لاغری سینه انجام می‌گیرد. در این روش، از دستگاه مجهز به لوله کانولا استفاده می‌شود.

بعد از سوراخ کردن بافت چربی به اندازه قطر لوله، متخصص لوله کانولا را وارد بافت چربی می‌کند. حرکات ارتعاشی لوله و ساطع شدن امواج فراصوت باعث می‌شود بافت چربی به ذرات بسیار ریز خرد شده و اکنون ما می‌توانیم چربی را شبیه به یک امولسیون با نیروی مکش از بافت سینه خارج کنیم. لیپوماتیک سینه یک روش بسیار ایمن بوده و در صورتی که متخصص به خوبی عمل کند، سطح بافت سینه کاملاً یکدست و یکنواخت خواهد شد. با توجه به اینکه فضای خالی بین پوست و بافت سینه ایجاد می‌شود، لازم است مدتی از سوتین‌های مخصوص استفاده کنید تا پوست به بافت سینه چسبیده و افتادگی پوست نشوید.

ماموپلاستی

ماموپلاستی در اصطلاح جراحی پلاستیک برای بهبود وضعیت ظاهری سینه‌ها انجام می‌گیرد و برخلاف آنچه که به طور معمول تصور می‌شود، این نوع جراحی پلاستیک فقط شامل بزرگ کردن سینه ‌ها نیست زیرا مشکلات جسمی یا روانی دیگری نیز وجود دارد که به لطف جراحی پلاستیک قابل حل است. پس با توجه به نیاز افراد انواع مختلفی از عمل ماموپلاستی وجود دارد که عبارتند از:

بزرگ کردن سینه

بزرگ کردن سینه بنا به دلایل متعددی در زنان انجام می‌گیرد. برخی از زنان حس میکنند که سینه‌های بسیار کوچکی دارند، برخی گمان می‌کنند سینه‌های نامتقارن دارند و برخی به دلیل افتادگی سینه که ناشی از شیردهی های مکرر است تمایل به انجام ماموپلاستی دارند. دقت داشته باشید که مواردی وجود دارند که در آنها جراحی پلاستیک نباید انجام گیرد، مانند بیماری‌های فیبروکیستیک، عفونت یا ابتلا به سرطان سینه. مزایای زیبایی چند هفته پس از جراحی قابل مشاهده خواهد بود.

کوچک کردن سینه

ثابت شده است که داشتن سینه بزرگ بیشتر از سینه کوچک تأثیر روانی روی افراد دارد و این بیماران سعی می‌کنند تا جایی که می‌توانند آن‌ها را پنهان کنند. اما مولفه روانی تنها مشکل نیست، زیرا قفسه سینه بیش از حد بر ستون فقرات تأثیر می‌گذارد و باعث کمردرد نیز می‌شود. به همین دلیل، کوچک کردن سینه دارای جنبه درمانی پیشگیرانه و همچنین زیبایی شناختی است، زیرا از مشکلات ستون فقرات نیز جلوگیری می‌کند.

هدف از این مداخله کاهش سایز سینه‌ها و لیفت آن برای حفظ وضعیت طبیعی آنها است. در دو مورد ماموپلاستی کاهشی توصیه می‌شود: زمانی که سینه‌ها به دلیل عوامل هورمونی، مشکلات شیردهی یا چاقی بیش از حد رشد کرده و بزرگ می‌شود و زمانی که سینه‌ها به دلیل افزایش سن یا اثر جاذبه زمین افتاده می‌شوند.

بازسازی سینه و روش های آن

ماموپلاستی بازسازی در مواردی که فرد به بیماری مانند سرطان سینه مبتلا شده باشد استفاده می‌شود. در این موارد که نیاز به برداشتن سینه و عضله سینه‌ای است، بازسازی سینه باعث افزایش عزت نفس بیمار می‌شود. ماموپلاستی بازسازی را می‌توان از طریق پروتزهای آناتومیک یا گرد سینه و کاشت ماهیچه‌های بدن و یا بافت‌های چربی شکم خود بیمار انجام داد.

جراحی برای بازسازی سینه‌ها پس از ماستکتومی یا لامپکتومی انجام می‌گیرد. گاهی اوقات بازسازی به چندین عمل جراحی نیاز دارد. تکنیک‌های زیادی برای بازسازی سینه وجود دارد. برخی از پروتز سینه سیلیکونی یا نمکی استفاده می‌کنند. سایر تکنیک‌ها از بافتی از بدن شما (مانند بافت پایین شکم) برای بازسازی سینه‌ها استفاده می‌کنند.

بازسازی سینه می‌تواند بلافاصله پس از جراحی سرطان سینه (بازسازی فوری) یا ماه‌ها یا سال‌ها بعد اتفاق بیفتد (تأخیر در بازسازی). ممکن است برای بازسازی یک یا هر دو سینه جراحی را انجام دهید. پزشک شما ممکن است چندین عمل جراحی را در چندین مرحله توصیه کند. برخی از افراد بعد از ماستکتومی بازسازی سینه را انتخاب می‌کنند، اما بسیاری از افراد نیز این کار را نمی‌کنند، تصمیم برای بازسازی سینه یک تصمیم بسیار شخصی است.

دو نوع اصلی جراحی بازسازی سینه پس از ماستکتومی وجود دارد:

بازسازی فلپ

در بازسازی فلپ، جراح شما بافتی را از بدن شما (بافت اتولوگ) را می‌گیرد و از آن برای بازسازی سینه استفاده می‌کند. معمولاً بافت را از قسمت تحتانی شکم (شکم) و یا حتی ران‌ها می‌گیرند. جراح شما ممکن است چربی، پوست، رگ‌های خونی و ماهیچه‌ها را از این قسمت‌های بدن شما جدا کند تا یک سینه جدید تشکیل شود. این بافت را فلپ می‌نامند. گاهی اوقات، جراحان یک فلپ را در بدن شما حرکت می‌دهند (فلپ پدیکل). به این ترتیب فلپ منبع خون خود را حفظ می‌کند. یا ممکن است فلپ را از منبع خون خود جدا کنند (فلپ آزاد) و آن را به رگ‌های خونی در قفسه سینه شما بچسبانند.

بازسازی ایمپلنت

در بازسازی ایمپلنت، جراحان از ایمپلنت‌های نمکی یا سیلیکونی برای بازسازی بافت سینه استفاده می‌کنند. گاهی اوقات جراحان از ترکیبی از ایمپلنت‌ها و بافت‌های بدن شما استفاده می‌کنند. بازسازی ایمپلنت می‌تواند همراه با ماستکتومی اتفاق بیفتد یا ممکن است این روش را بعد از ماستکتومی انجام دهید.

بازسازی انکوپلاستیک پس از لامپکتومی

اگر کاندیدای لامپکتومی هستید، ممکن است از بازسازی انکوپلاستیک بهره‌مند شوید. جراح انکولوژیک سینه شما به شما کمک می‌کند تا بدانید که آیا کاندیدای حفظ پستان هستید یا خیر. با این حال، هنگامی که لامپکتومی انجام می‌شود، به پرتو درمانی نیز نیاز خواهید داشت. در بازسازی انکوپلاستیک، جراحان از تکنیک‌های کوچک کردن سینه یا لیفت سینه همزمان با لامپکتومی استفاده می‌کنند. کوچک کردن سینه یا لیفت سینه به پر کردن نقص ایجاد شده توسط لامپکتومی کمک می‌کند و شکل سینه را بهبود می‌بخشد. برای تقارن به کوچک کردن سینه یا لیفت سینه نیز نیاز دارید.

تزریق چربی در سینه

یکی دیگر از روش‌های بزرگ کردن سینه، انتقال چربی از یک قسمت از بدن به سینه است. امروزه انواع مختلفی از روش‌های لیپوساکشن وجود دارند که چربی‌ها را از یک نقطه از بدن از جمله شکم که نیاز به کوچک شدن دارد استخراج کرده و با آماده سازی آنها و حتی گاها بدون نیاز به هر گونه فرایند آماده سازی به طور مستقیم به نواحی از بدن که نیاز به حجیم شدن دارد تزریق می‌کنند.

هر چند افزایش اندازه سینه ایجاد شده توسط عمل بزرگ کردن سینه بسیار قابل توجه‌تر از تزریق چربی در سینه است ولی نتایج این روش نیز چنان طبیعی به نظر می‌رسد که بسیاری از افراد آن را به انجام جراحی ترجیح می‌دهند، و البته بایستی بگوییم که تزریق چربی در سینه یک گزینه عالی بزرگ کردن سینه برای زنانی است که به دنبال افزایش نسبتاً کمی در اندازه سینه هستند.

جراحی ترمیمی سینه

در مواردی که تومورهای پستان در سایز کوچک باشند و یا فرد در زمان مناسبی برای تشخیص بیماری و برداشت تومور اقدام کرده باشد، در این شرایط پزشک معالج نهایت تلاش خود را می‌کند تا پستان بیمار را حفظ کند. پس از برداشت تومور بسته به شرایط مختلفی چون  وضعیت سلامتی بیمار، نوع جراحی انجام شده روی وی و نیز ظاهر سینه‌ها پزشک اقدام به انجام جراحی‌های ترمیمی سینه برای بهبود وضعیت ظاهری آنها می‌کند. در ادامه مطلب به بیان انواع روش‌های جراحی ترمیمی و به عبارتی بازسازی سینه خواهیم پرداخت.

روش های عمل زیبایی سینه
  1. لیفت سینه
  2. لیپوماتیک سینه
  3. پروتز سینه
  4. عمل سینه ژنیکوماستی
کاندید مناسب عمل سینه
  1. افرادی که از سلامت عمومی برخوردار هستند.
  2. افراد با سینه‌های افتاده
  3. کسانی که سینه گوشتی و بزرگی دارند.
  4. افرادی که با مشکل تجمع چربی در سینه مواجه هستند.
هزینه جراحی سینه
  1. نوع روش انتخابی برای جراحی
  2. شدت عارضه موجود در سینه
  3. دستمزد متخصص و کلینیک
بهترین جراح سینه
  1. داشتن گواهی تخصصی در زمینه عمل سینه
  2. داشتن سابقه و رزومه کاری حرفه‌ای
  3. رضایت مراجعه‌کنندگان قبلی از عملکرد متخصص
لیست افراد ممنوعه برای جراحی سینه
  1. افراد مبتلا به دیابت
  2. افراد سیگاری
  3. مبتلایان به بیماری قلبی، ریوی و عروقی
  4. افراد با چاقی مفرط
  5. متقاضیان مبتلا به بدخیمی‌های سینه

بهترین جراح پلاستیک سینه چه کسی است؟

پیدا کردن یک جراح خوب برای جراحی زیبایی سینه کار آسانی نیست و در واقع یک مسئله چالش‌برانگیز و حساس برای هر کسی است که قصد انجام این عمل را دارد. عمل زیبایی پستان با توجه به حساسیت بافتی و قرار داشتن در معرض خطر سرطان، بسیار ظریف است و مهارت و تجربه زیاد پزشک را می‌طلبد. همچنین پزشک باید علاوه بر زیبایی، سلامتی عمومی فرد و میزان ریسک او را مدنظر قرار دهد. سینه‌های زیبا و بی‌نقص، منجر به افزایش اعتماد به نفس افراد می‌شود. اگر از سایز یا ظاهر سینه خود راضی نیستید و قصد ترمیم آن را دارید، می‌توانید برای رزرو نوبت مشاوره با دکتر شیرنگی فوق تخصص جراحی پلاستیک، با مطب اختصاصی ایشان به شماره تلفن 09128490324  تماس حاصل فرمایید. ایشان صرفا زیبایی را برای جراحی سینه مدنظر قرار نمی‌دهند و در واقع هدف ایشان، به ارمغان آوردن زیبایی در قالب سلامتی زیباجویان عزیز می‌باشد.

معرفی بهترین پزشک جراحی سینه

هزینه جراحی زیبایی سینه زنان چقدر است؟

عوامل تاثیرگذار بر قیمت عمل جراحی سینه توسط یک جراح ماهر و باتجربه شامل استفاده از مواد مورد استفاده، نوع عمل، نوع و برند پروتز مورد استفاده (در صورت تمایل به افزایش حجم پستان)، هزینه کارکرد دستگاه‌های اتاق عمل و دستمزد پزشک و تکنسین‌ها می‌باشد. هزینه جراحی لیزری با جراحی باز متفاوت است و بدیه ایست که هر مرکز درمانی نسبت به مراکز دیگر، هزینه متفاوتی را دریافت کند. برخی افراد سوال می‌پرسند که آیا شرکت‌های بیمه هزینه این جراحی را تقبل می‌کنند یا خیر؟ باید توجه داشته باشید که اگر هدف شما از انجام این جراحی، صرفا زیبایی باشد، بیمه‌گذار شما هیچ بخشی از هزینه را متقبل نمی‌شود. اما اگر هدف از جراحی سینه، درمان باشد (مانند درمان ژنیکوماستی) بیمه‌گذار طبق تعرفه‌های از پیش تعیین‌شده، بخشی یا تمام هزینه عمل را متقبل خواهد شد. شما عزیزان می‌توانید برای اطلاع از هزینه جراحی زیبایی سینه با مطب پزشک مورد نظر خود تماس حاصل فرمایید.

انتظارات بعد از جراحی سینه

از جمله انتظاراتی که می‌توان بعد از جراحی زیبایی سینه انتظار داشت عبارتند از:

انتظارات واقعی از تقارن سینه

لازم است بدانید که هیچ دو سینه‌ای کاملاً متقارن نیستند پس با انجام جراحی زیبایی سینه نیز احتمال اینکه به تقارن کامل دست یابید کم است، به خصوص زمانی که سینه‌های بیماران قبل از عمل نیز از عدم تقارن بالایی برخوردار بوده باشد. با این حال، جراحی بزرگ کردن سینه برای متقارن کردن سینه‌های نامتقارن گزینه  ایده‌آلی است. در بیشتر موارد، چه سینه‌ها قبل از عمل متقارن باشند یا نباشند، متوجه خواهید شد که با انجام جراحی سینه تقارن سینه‌ها تا حدود زیادی بهبود می‌یابد.

انتظارات واقع بینانه برای هاله پستان

بزرگ کردن سینه می‌تواند آرئول یا هاله پستان را کشیده‌تر کند. البته بسیاری از بیماران حتی متوجه این کشش نمی‌شوند، زیرا معمولاً متناسب با بزرگ شدن سینه کشیده شدن آرئول نیز انجام می‌گیرد. میزان کشش آرئول به عوامل مختلف زیر بستگی دارد:

  1. اندازه ایمپلنت
  2. موقعیت قرارگیری ایمپلنت سینه (مثلاً موقعیت ایمپلنت زیرغده‌ای)
  3. رنگ پوست
  4. خاصیت ارتجاعی پوست
  5. انجام لیفت سینه همزمان با عمل بزرگ کردن سینه

اندازه، فاصله و شکل واقعی سینه ها

قبل از انجام جراحی انتظارات خود را از اندازه دلخواه خود با پزشک درمیان بگذارید، جراح شما می‌تواند توصیه‌هایی در مورد اندازه‌های سینه‌ای که برای شما مناسب‌تر است و برای بدن شما ایده‌آل است، ارائه دهد. همیشه توصیه می‌شود که اندازه ایمپلنت متناسب با تیپ و فرم بدن بیمار باشد. به عنوان مثال، بایستی ضخامت و کیفیت بافت سینه برای تعیین اندازه ایده‌آل ایمپلنت ارزیابی شود. در صورت زیاد بودن فاصله سینه‌ها از هم پزشک ‌می‌تواند آنها را بهم نزدیک کند.

انتظارات واقع بینانه از ایجاد زخم

انجام جراحی سینه مسلما نیاز به برش دارد و بسته به اینکه این برش در کدام ناحیه از سینه ایجاد شود اسکار کوچک روی پوستتان باقی خواهد ماند که البته بسته به جراح انتخابیتان و اینکه چقدر در کار خود مهارت دارد و نیز مراقبت شما پس از جراحی در کاهش دید این اسکار تاثیر چشمگیری دارد. این برش می‌تواند در بخشی از سینه ایجاد شود که دید نداشته باشد.

قیمت عمل زیبایی سینه

کاندید مناسب جراحی زیبایی سینه

قطعاً یکی از موضوعاتی که لازم می‌دانیم پیرامون آن صحبت نماییم، بررسی کاندید‌های مناسب جهت جراحی زیبایی سینه است. برخی از افراد فکر می‌کنند چون روش‌های جراحی سینه‌ ایمن هستند به همین دلیل می‌توان از آن‌ها برای همه افراد استفاده کرد ولی براساس قوانین پزشکی تنها افرادی که از شرایط زیر برخوردار باشند می‌توانند جراحی زیبایی سینه را انجام دهند:

  1. در جلسه مشاوره حتماً باید وضعیت سلامت عمومی بدن بررسی گردد. برخی از افراد به بیماری‌های خاصی مبتلا بوده و یا اینکه از دارو‌های خاص استفاده می‌کنند. این موضوع بر نتیجه عمل تأثیر بسیار شگرفی می‌گذارد و از طرف دیگر حتی ممکن است سلامتی شما را تحت تأثیر قرار دهد.
  2. جراحی زیبایی سینه برای کسانی که دچار افتادگی سینه چربی در این قسمت از بدن و یا عدم تقارن در سینه‌ها هستند کاربرد بسیار مناسبی دارد.
  3. همانگونه که گفته شد آقایان نیز می‌توانند این جراحی را انجام دهند. مردانی که به صورت ژنتیکی و یا در جریان چاقی دچار بزرگ شدن سینه‌ها شده‌اند، به راحتی می‌توانند از طریق عمل زیبایی سینه این عارضه در این قسمت از بدن را درمان کرده و به تناسب اندام ‌ایده‌آل خود برسند.

جراحی های زیبایی همزمان با جراحی سینه

همانگونه که متوجه شدید جهت انجام جراحی زیبایی سینه، روش‌های مختلفی وجود دارد. ولی ابتدا متخصص باید بررسی کند مشکل موجود در سینه‌های شما چیست و در نتیجه کدام یک از روش‌ها می‌تواند نتیجه ‌ایده‌آل‌تری را برای شما به همراه داشته باشد. اما جالب است بدانید امکان جراحی‌های زیبایی همزمان با جراحی سینه وجود دارد. برای مثال ممکن است متخصص بعد از بررسی وضعیت سینه‌ها به این نتیجه برسد که لیفت سینه و پروتز سینه همزمان با یکدیگر انجام شود. برای خانم‌هایی که افتادگی بیش از حد سینه‌ها را دارند و علاوه بر آن‌، انداه سینه‌ها نیز بسیار کوچک است، انجام این دو جراحی به صورت همزمان بسیار مناسب خواهد بود.

البته باید این موضوع را در نظر گرفت که انجام جراحی‌های زیبایی همزمان با عمل زیبایی سینه باعث می‌شود دوره نقاهت شما طولانی‌تر گردد و در نتیجه شما باید به نکات مراقبتی بیشتر از قبل پایبند باشید. اما مهمترین مزیت انجام جراحی‌های زیبایی همزمان با عمل زیبایی سینه این است که شما یکبار تحت عمل قرار گرفته و همزمان می‌توانید جراحی‌های مختلف را بر روی سینه‌های خود انجام دهید. بنابراین از نظر مدیریت زمان، انجام این عمل بسیار مناسب خواهد بود. از سوی دیگر شما تنها یکبار عمل انجام داده و به فرم دلخواه سینه‌های خود دست خواهید یافت بدون اینکه نیاز باشد در جلسات متعدد جراحی‌های مختلف را بر روی سینه خود انجام دهید.

محدودیت‌ های عمل زیبایی سینه

درست است که روش‌های مختلفی برای عمل زیبایی سینه وجود دارد ولی از محدودیت ‌های جراحی سینه نباید غافل شد. به طور کلی افرادی که در گروه‌های زیر قرار دارند نمی‌توانند این نوع جراحی را انجام دهند:

  1. افراد مبتلا به دیابت
  2. افراد سیگاری
  3. مبتلایان به بیماری قلبی، ریوی و عروقی
  4. افراد با چاقی مفرط
  5. متقاضیان مبتلا به بدخیمی‌های سینه

نکات مراقبتی عمومی بعد از جراحی سینه

برای رسیدن به بهترین نتیجه از جراحی زیبایی سینه نه تنها باید در انتخاب متخصص دقت کنید بلکه باید نکات مراقبتی بعد از عمل زیبایی سینه را جدی بگیرید تا نتیجه این عمل را بعد از دوره نقاهت، به بهترین شکل ممکن شاهد باشید:

  1. دارو‌های تجویز شده توسط متخصص را مصرف کنید.
  2. مصرف دخانیات و الکل حداقل به مدت ۲ هفته قبل و دو هفته بعد از عمل زیبایی سینه ممنوع است.
  3. دارو‌های رقیق‌کننده خون، مکمل‌ها و ویتأمین‌هایی که باعث رقیق شدن خون می‌شوند را به مدت دو هفته قبل و دو هفته بعد از جراحی کنار بگذارید.
  4. تا زمانی که زخم‌ها بهبود پیدا نکرده‌اد از فشار آوردن به بافت سینه خودداری کنید. بنابراین در زمان خواب حتماً باید به پشت بخوابید.
  5. رژیم غذایی سالم شامل مقدار زیادی میوه، سبزیجات و آب را در پیش بگیرید تا زخم‌ها زودتر ترمیم شده و دوره نقاهت سریع‌تر به پایان برسد.

عوارض جراحی سینه

تصمیم برای انجام جراحی پلاستیک سینه کاملا شخصی است و شما باید مزایای بالقوه در دستیابی به اهداف خودتان را با خطرات و عوارض بالقوه بزرگ کردن سینه بسنجید سپس به تصمیم نهایی برسید. قبل از جراحی از  شما خواسته می‌شود که فرم‌های رضایت‌نامه را امضا کنید تا اطمینان حاصل شود که با این روش و خطرات و عوارض احتمالی آن کاملا آشنایی دارید.

خطرات احتمالی جراحی سینه عبارتند از:

  1. خطرات مربوط به بیهوشی
  2. لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک مرتبط با ایمپلنت پستان (BIA-ALCL)
  3. خونریزی
  4. تغییر در حس نوک سینه یا کل سینه
  5. تجمع مایع (سروما)
  6. ایجاد بافت اسکار سفت در اطراف ایمپلنت (انقباض کپسولی)
  7. هماتوم
  8. نشت یا پارگی ایمپلنت
  9. عفونت
  10. درد مداوم
  11. جای زخم ضعیف
  12. امکان جراحی مجدد
  13. چروک شدن پوست روی ایمپلنت
  14. موقعیت اشتباه یا معیوب ایمپلنت

با توجه به این خطرات و بسیار از خطرات و ریسک های دیگر بهتر است که در جلسات مشاوره قبل از عمل حتما تمامی جوانب را به کمک پزشک خود بسنجید و با آگاهی کامل پا در این مسیر بگذارید.

در ضمن بهتر است بدانید که ایمپلنتی که برای سینه استفاده می‌شود تضمینی برای ماندگاری مادام العمر نیست و ممکن است برای جایگزینی یک یا هر دو ایمپلنت، نیاز به جراحی مجدد در آینده داشته باشید. چرا که بارداری، کاهش وزن و یائسگی ممکن است بر ظاهر سینه‌های بزرگ شده در طول زندگی شما تأثیر بگذارد بنابراین بهتر است سینه‎‌های جراحی شده به طور منظم تحت معاینه و ارزیابی قرار گیرند.

منبع
augmentationwebmd

دکتر سعید شیرنگی

دکتر سید سعید شیرنگی پس از اخذ مدرک دکترای پزشکی عمومی در سال 1384 از دانشگاه علوم پزشکی ایران، در سال 1388 دکترای تخصصی جراحی عمومی را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت نمودند و سپس در سال 1394 با مدرک دکترای فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فارغ التحصیل گردیدند. دکتر سید سعید شیرنگی فوق تخصص جراحی پلاستیک در کرج مشغول فعالیت بوده و خدمات درمانی و زیبایی به بیماران ارائه می نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *